اتحادیه خیاطان مجوز مزون صادر نمیکند
رئیس اتحادیه خیاطان زنانه و مردانه گفت: مزون فقط یک نام است و مجوزی به اسم مزون صادر نمی کنیم.
به گزارش جهان اقتصاد، حبیب اله طهماسبی نیک در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران ضمن اعلام آنکه جوازی به نام مزون نداریم و تا کنون مجوزی تحت عنوان مزون برای کسی صادر نشده است، گفت: اتحادیه خیاطان جواز خیاطی، دوزندگی یا لباس دوزی صادر می کند؛ حالا در این میان برخی جواز زنانه دوزی یا خیاطی می گیرند اما تابلویِ خود را به نام مزون می نویسند.
وی ادامه داد: اتحادیه خیاطان پس از برگزاری آزمون و تایید صلاحیتِ فعالیتِ خیاط به او مجوز خیاطی و دوزندگی می دهد و او هم می تواند تابلوی خود را به هر نامی که منافاتی با قوانین جمهوری اسلامی نداشته باشد، صادر کند.
طهماسبی نیک از ازدیاد واحدهای فاقد پروانه کسبِ خیاطی و دوزندگی که با سوء استفاده از نامِ مزون در شمال شهر تهران دستمزدهای نجومی دریافت می کنند، انتقاد کرد و افزود: واحدهایی فاقد مجوزی که با نام مزون در سطح شهر فعالیت دارند، بسیار قهارند؛ اکثر این واحدهای فاقد مجوز اصلا تابلو ندارند و با نصب دوربین مخفی، مشتریان خاص خود را به محل راه می دهند.
وی با اعلام این که به مزون های زیرزمینی و شوهای خانگی اشراف نداریم و در واقع حق ورود به این مجموعه ها را نداریم، گفت: در صورت تخلف واحدهای دارای جواز کسب، اتحادیه پاسخگو خواهد بود و به تخلفات رسیدگی می کند اما وزارت صنعت، معدن و تجارت شکایت از واحدهای فاقد پروانه کسب را بررسی می کند.
برگزاری همایش و نمایشگاه بینالمللی روشنایی و نورپردازی ایران
سید مهدی قاضی عسکر، دبیر سومین همایش بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران با اشاره بهاینکهاین همایش ۲۰ تا ۲۴ دی ماه در هتل المپیک تهران برگزار می شود، اظهارداشت: سخنرانان داخلی و خارجی در سومین همایش بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران بهارائه سخنرانیهای تخصصی می پردازند.
به گزارش جهان اقتصاد، وی افزود: کارگاههای آموزشی تخصصی، مسابقه نوپردازی سال و همچنین جشنواره اختراعات و نوآوریها در حاشیه سومین همایش بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران برگزار می شود.
دبیر سومین همایش بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران ادامه داد: در نمایشگاه جانبی همایش کهاز ۲۰ دی ماه سال جاری به مدت ۵ روز در هتل المپیک تهران برگزار می شود نیز، آخرین و به روز ترین دستاوردها و فناوریها در حوزه تجهیزات و خدمات تخصصی روشنایی و نوپردازی با حضور شرکتهای داخلی و خارجی در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
قاضی عسکر اضافه کرد: مخاطبین این همایش طراحان و مجریان پروژههای روشنایی و نورپردازی، معماران، مهندسان برق و شهرسازی، اعضای سازمانهای نظام مهندسی ساختمان، کارشناسان شهرداریها، ادارات توزیع نیروی برق، شرکتهای عمرانی و پیمانکاران ساختمانی هستند.
به گفته دبیر سومین همایش بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران مهلت مرحلهاول ثبت نام اینترنتی سی ام آذر ماه می باشد.
وی خاطر نشان کرد: علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این همایش و نمایشگاه می توانند بهادرس اینترنتی www.ILD-C.com مراجعه کنند.
درآمد گمرکی هشت ماهه امسال ۳۷ درصد رشد کرد
گمرک جمهوری اسلامی ایران از افزایش ۳۷ درصدی درآمدهای گمرکی تا پایان آبان ماه خبر داد و دلیل آن را بکارگیری سامانههای الکترونیکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی برای انجام تشریفات اعلام کرد.
به گزارش جهان اقتصاد به نقل از گمرک ایران، درآمدهای گمرکی از زمان راهاندازی سامانه جامع امور گمرکی به دو برابر افزایش یافت و از ۷۶ هزار میلیارد ریال به ۱۴۰ هزار میلیارد ریال در پایان آبان ماه رسید.
به گزارش ایرنا، سامانه جامع گمرکی (پنجره واحد تجارت فرامرزی) پانزدهم مهرماه ۱۳۹۳ با حضور معاون اول رییس جمهوری و وزیر امور اقتصادی و دارایی رونمایی شد.
افزایش ۳۷ درصدی درآمدهای گمرکی در حالی به دست آمده است که نرخ دلار بانکی که مبنای محاسبه حقوق و عوارض گمرکی قرار میگیرد، تغییر چندانی از آغاز سال نداشته و میزان واردات کشور نیز در همسنجی با پارسال به طور تقریبی ثابت مانده است.
گمرک ایران و با همکاری پژوهشکده سامانههای هوشمند دانشگاه تهران سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی را پس از روی کارآمدن دولت یازدهم طراحی و راهاندازی کردند.
به گفته کارشناسان، از مزیتهای مهم و قابل تحسین این سامانه، تکیه بر دانش و توانمندی دانشپژوهان داخلی به شمار می رود که با تحسین رییسان چندین گمرک خارجی و معاون سازمان جهانی گمرک همراه شده است.
به گزارش گمرک جمهوری اسلامی ایران، هنگام راهاندازی این سامانه نرخ ارز بانکی برای دریافت حقوق و عوارض گمرکی ۲۵ هزار ریال بود.
تبادل اطلاعات در چارچوب سامانه جامع گمرکی موجب شفافیت و سلامت تجارت می شود و با همکاری سازمان های مرتبط، شرایط را برای افرادی که تجارت قانونی و سالم می کنند، آسان تر و عرصه را برای متخلفان و قاچاقچیان تنگ تر می کند.